TAKE CARE A MEGKÜLÖNBÖZTETŐ DESIGN

A LEA új Take Care kollekciója két különböző stílusú felületből tevődik össze (TAKE+CARE), melyek modern megjelenésükkel kitűnően kiegészítik egymást, tökéletes harmóniában vannak.

A nagy méretű (1x1m, 1×1,5m, 1x3m) és egyben szuper vékony (5,5mm) Slimtech gres táblák 5 színben rendelhetőek. A visszafogott természetes színek között egyaránt találunk hideg és meleg tónusú változatokat.

TAKE gres burkolat

A TAKE táblák felületei átmenetet képeznek a műgyanta és cement jellegű felületek között, megjelenik rajtuk a spatulával eldolgozott falak jellegzetes rajzolata. Tapintásuk puha, szinte bársonyos, és bizonyos szögben megtörő fények hatására enyhén irizáló csillogású.

take-care-válogatás

CARE gres burkolat 

Cement és textil találkozása, mely egészen új karakterű felületet hoz létre. Az irizáló felületkezelés szinte életre kelti a szövetes rajzolatú anyagot.

take-care-válogatás2

RENDELHETŐ MÉRETEK: 100x100cm | 100x150cm | 100x300cm

TAKE CARE SZÍNEK

Take-care-colors

A gyártó, a LEA Ceramiche design iránti elkötelezettségét hűen mutatja, hogy a kollekció PAD dekor felületeinek megtervezésére, a világszerte ünnepelt, francia tervezőt Patrick Norguet-et kérte fel. Az absztrakt és szabálytalan mintákkal megtervezett grestáblák 3x1m felületben rendelhetőek, két modern rajzolattal:  Tamis és Oakland.

SLIMTECH-TAKE-CARE-LEA-CERAMICHE-313494-rel2e2a621d

SLIMTECH-TAKE-CARE-LEA-CERAMICHE-313494-reledbe095e

Take Care NIGHT greslap
lea_slimtech_take care

SLIMTECH-TAKE-CARE-LEA-CERAMICHE-313494-rel824c2986

SLIMTECH-TAKE-CARE-LEA-CERAMICHE-313494-rel936f6440

take-care-válogatás3

TAMIS dekor burkolat

Egy random mintázat, melyet a használt, eltömött lyukú szitán véletlenszerűen átszivárgó festék hoz létre.

lea_slimtech_tamis

OAKLAND dekor burkolat

A Tamis-szal ellentétben az Oakland, első ránézésre egy szabályszerűen elrendezett mintázat, melyen a hosszanti vonalak mentén mátrix szerűen elrendezett pontok jelennek meg. De, ha rá fókuszálunk a részletekre, megláthatjuk, hogy a kisebb pontok bizony változó, rendezetlen méretekben tűnnek fel,  látszólag spontán ritmikával.

lea_slimtech_oakland