Jean MarieMassaud top designer, Poliform termékek tervezője

 

JEAN MARIE-MASSAUD

„Ami engem illet, véleményem szerint a tervező szerepe nem tárgyakat tervezni, hanem életminőséget javító stratégiákat ajánlani.”
A francia származású építész-tervező, az organikus dizájn egyik legikonikusabb alakja. Tervezői filozófiájának középpontjában az ember és a környezet harmóniája, szerves összefonódása áll, annak materiális újrafogalmazása. Feladatának tekinti a „kultúra” és ”természet”, technoszféra és ecoszféra közötti szimbiózis leképzését építészeti formákba, és a hétköznapi tárgyak tervezésébe egyaránt.
Forgalmazott termékek: Poliform Seattle, Bistrol, Tribeca, Sydney, Paris-Soul, Pandora kollekciók

CARLO-COLOMBO

 

CARLO COLOMBO

„Az olasz design nemzetközi nagykövete ”
A Milánó közelében született tervező, a design szakma egyik legismertebb és legcsodáltabb új generációs tervezője, építésze. Munkássága során tervezett szinte az összes prémium kategóriás „Made in Italy „ márkának. Bútor tervezői munkássága mellett építészként, kulturális rendezvények art direktoraként, és neves egyetemi előadóként is számos országban ismert, és elismert.
Forgalmazott termékek: POLIFORM Sintesi, Madison, Park, Dune kollekciók

Patricia Urquiol2

 

PATRICIA URQUIOLA

„Tervezőnek vagy építésznek lenni, az egy folytonosság.”
A Spanyolországban született, népszerű tervezőnő 20 éves milánói munkássága nyomán legalább annyira az olasz design világ kiválóságaként ismert, mint szülőhazájáé. Tanulmányai alatt hamar átvette Milánó, a design fővárosának lüktetését, életszemléletét, így önmagát is leginkább milánóinak vallja. Kifinomult, részlet gazdag motívumai, formái, visszafogott színkoncepciói egyértelműen azonosítható stílust kölcsönöznek munkáinak.
Forgalmazott termékek: MUTINA Azulej, Bas-Relief, Dechirer, Tierras burkolat kollekciók

Marecl Wanders designer, Poliform termékek tervezője

 MARCEL WANDERS

„A luxus ott kezdődik, ahol funkcionalitás véget ér, és ahol az igazi érték személyes, és ily módon nincs ára vagy oka.”
Egyike a design világ legünnepeltebb formatervezőinek, akit a New York Times „a designvilág Lady Gagá”-jának is nevezett. A lázadó szellemű, holland tervező új, korszakalkotóan eredeti stílust teremtett. Áttört gomolygó motívumok, ritmusos kontrasztok, humor és fricska. Extravagáns munkái első pillantásra felismerhetőek.
Egyaránt tervez exkluzív, limitált szériás termékeket, és sorozatgyártásra szánt hétköznapi tárgyakat, melyek megjelenésükben kicsit sem hétköznapiak. Munkái a világ számos múzeumában fellelhetőek, például a híres NewYork-i MoMA-ban.
Forgalmazott termékek: Poliform Mad Queen, Mad King, Mad Joker fotelek, Mad ebédlő asztal és székek, Dream ágy 

 

Rodolfo-Dordoni_Ramak-Fazel(0)

RODOLFO DORDONI

„Ma már egy tárgy túl mutat a tervezési koncepción, definiál egy hangulatot, stílust, és a környezetet magát, amiben jól érzed magad.”
Milánóban végzett építészként, majd pályája kezdetén nyitott a termék menedzsment felé. Art direktorként számos nemzetközi olasz prémium márka kollekciójának tervezője, kimunkálója. 2005-ben Alessandro Acerbivel és Luca Zanibonival közösen megalapította a Studio Dordonit, melynek keretében világszerte vezet nívós építészeti, belsőépítészeti projekteket, tervez magánlakásokat, hoteleket, éttermeket, ipari és közületi tereket.
Forgalmazott termékek: POLIFORM Rever ágy, GIÓ gardrób rendszer, Fitted gardrób rendszer

Paola Navone bútor tervező, Poliform termékek tervezője

PAOLA NAVONE

„Minden az utazással kezdődik, az élmények összesítésével, a képek felhalmozódnak egy rekeszben, mely a fejemben van. És onnan, hirtelen, megszületik valami.”
Az „Egyszerűség Királynőjének” aposztrofált tervező munkái valójába egy ízig-vérig világpolgár egyéniség alkotásai. Formanyelvének sokrétűsége, árnyalt gazdagsága árulkodik a vizuális kultúra iránti szenvedélyes elkötelezettségéről. A világ számos pontján gyűjtött életélményei, élt Afrikában, hosszabb időt Ázsiában, esszenciálisan megjelenek tervezői stílusában. Etnikai elemekből építkező alkotásai ugyanakkor áthatja az ősi harmónia, nőies lágyság.
Forgalmazott termékeink: Poliform: Big Bed, Big Bug kanapé, Airport kanapé, Basso lerakó-asztal

LUDOVICA-ROBERTO-PALOMBA

LUDOVICA+ROBERTO PALOMBA

„Sikerünket azon emberek száma jelzi világszerte, akik úgy döntöttek, hogy életük intimitásában beengedik az általunk tervezett tárgyakat.”
1994-ben alakult a Palomba Serafini Associati tervező csoport, melyet neves Ludovica Serafini és Roberto Palomba tervező házaspár alapított. Az általuk vezetett projektekben keveredik az építészeti gondolkodás, az ipari design és kozmopolita életérzés, valamint a minden részletben tetten érhető magas fokú professzionalizmus. Nemzetközi díjakkal honorált formatervezési feladatok mellett, építészeti, belsőépítészeti projektekben, művészeti és termék art direktori munkáikban is elismertek.
Forgalmazott termékeink: TUBES: SQUARE, SOHO, TBT radiátorok; Flaminia: Tatami zuhany, Twin, Step mosdó