LASTRA KÜLTÉRI BURKOLAT

AZ ATLAS CONCORDE KÜLÖNLEGES KÜLTÉRI BURKOLAT KOLLEKCIÓJA

A gres porcelán kültéri burkolatokat úgy tervezik, hogy tökéletesen megfeleljenek a kültéri használatra, azaz magas kopásállóság és ellenállóság mellett, biztonságos közlekedési felületet biztosítsanak eltérő időjárási körülmények között.

Az Atlas Concorde LASTRA kollekcióija megfelel ezeknek a kihívásoknak, otthoni és közületi felhasználás esetén egyaránt.

A 20mm vastag kültéri kerámia burkolat program, különböző megjelenásű, stílusú felületeket biztosít a tervezők számára: fa-, márvány-, kő- és cementhatású padló burkolatokat.

Lastra_kulteri_burkolat

LASTRA 20MM – KÜLÖNLEGES VÉKONYSÁG KÜLÖNLEGES MEGJELENÉS

A 20mm vastag egybeöntött, monolit lapok rendelhetők 60x60cm és 45x90cm méretekben. Tökéletes egyensúly funkcionalitás és esztétikus megjelenés között.

Kitűnő ellenállóképességét, teherbírását és biztonságosságát vastagságának és speciális csúszásgátló felületi kialakításának köszönheti (R11 A + B + C kategóriás felületek), melyek széles felhasználási lehetőséget tesz lehetővé: kertekben, medence melletti vizes felületekre, autós terhelésnek is kitett területeken.

Lastra_felhasznalas

A LASTRA kültéri burkolati rendszer előnyei

  • Magas terhelhetőség, töréspont (1000kg per járólap).
  • A felületek kültéri és beltéri burkolatként is megrendelhetők, így folytonos burkolást tesznek lehetővé belterek és a terasz között.
  • A kollekció széles választékban tartalmaz medence köré burkolható fokozottan csúszásgátló, bordázott elemeket.
  • Könnyen installálható, nem igényel bonyolult, speciális technikai anyagokat.
  • Kimagasló csúszásgátlóság (R11 A+B+C).
  • Könnyen cserélhető, eltávolítható vagy felszedhető és más helyen újra rakható.
  • Lehetőségekhez és igényekhez mérten többféleképpen is fektethető, szárazon, szerkezeti elemekre vagy betonba.

Lastra_installalas

Strukturált felületű kültéri burkolat

A mikro-barázdákkal strukturált felület ellenáll a szélsőséges időjárásnak, fagynak, sós víznek, klórnak, szennyeződéseknek. A burkolat felhasználható üzleti terek, medencék, garázsok, kertek különösen csúszásveszélyes helyek burkolására.

Grip: szemcsés csúszásmentes felület

A grip felület megjelenésében nagyon hasonló a ‘natúr’ beltéri burkolatokhoz, de csúszásállosága magasabb. Így tökéletes folytonosság érhető el a lakótér és terasz burkolat váltásnál.

AtlasConcorde_Nid_005_00_Cashmere

AtlasConcorde_Nid_005_04_Cashmere

A teljes kollekció megismeréséért és további technikai információkért keresse fel bemutató termünket.