CHARMING WARM COLORS IN THE BATHROOM

A trendszínek elsőként a ruha divatban jelennek meg, a divatdiktátorok álmodják kifutóra az új kollekciókat, színkombinációkat, melyek meghódítják az egész világot. Ezek kivonata átkerül a hétköznapi öltözködésbe, megjelennek a magazinok stílus fotóin, és átszűrődnek az enteriőr tervezésbe, lakásdekorációba is.

A lakásberendezéseket, azon belül is a burkolatokat lényegesen  ritkábban váltogatjuk, mint ruhatárunkat, így csak az időt álló trendek jelennek meg a kollekcióba.

A legutóbbi burkolat trendek között újdonságként megjelentek a púderes tört rózsaszínek, melyek fehérrel, szürkével, arannyal kombinálva exkluzív, légies hangulatot teremtenek.

Atlas Concorde: MEK Matt Rose és Ultra Blade Rose falburkolat
AtlasConcorde_Mek_003_05_Rose_3DUltraBlade110

FAP: Frame Talc falburkolat és Talc Knott dekorelemek
FAP: Frame Talc falburkolat és Talc Knott dekorelemek

FAP: Frame Talc falburkolat és Talc Knott dekorelemek
FAP: Frame Talc falburkolat és Talc Knott dekorelemek

2015-ben a Panton év színe a Marsala lett, mely egy elegáns, szofisztikált földszín, mely a modern lakásokban éppúgy megtalálja a helyét, mint a klasszikus enteriőrökben. Jól kombinálható fehérrel, bézzsel, föld színek különbözőbb árnyalataival, de aranyszínnel is nagyon elegáns.

FAP: Color Now Marsala falburkolat
FAP: Color Now Marsala falburkolat

FAP: Color Now Marsala Rame dekor
FAP: Color Now Marsala Rame dekor

A meleg színeknél maradva, mélyebb és tüzesebb szint is választhatunk a fürdőszobába. A lilába hajló, telt vörös színű Amethyst kollekció egy extravagáns szépség. Az ékszerként csillogó Brick mozaik lilás felületével izgalmassá, titokzatossá varázsolja fürdőszobánkat.

Atlas Concorde – Ewall Amethyst falburkolat
5glamour_03

Atlas Concorde – Ewall Amethyst MiniBrick falburkolat
5glamour_05

A domináns vörös szín a modern kortárs miliőben is érvényesül. A Mark kollekció felületét a természetes kövek és cement felületek mintázata ihlette. Extravagáns Stripe dekor elemekkel művészi alkotásként tündökölnek a falon.

Atlas Concorde – Mark Cherry falburkolat
Mark_03

Atlas Concorde – Mark Cherry Stripes
Mark_03h

Atlas Concorde – Mark Cherry Decor Mosaic
Mark_03e