Válaszd az egyéniségedhez illő fotelt!

Mutasd a foteled, és megmondom ki vagy – állíthatnánk egy kis túlzással, de az bizonyos, hogy a lakókörnyezet, melyben mindennapjainkat töltjük hű lenyomata egyéniségünknek.

A választott harsányan vibráló vagy visszafogott nyugalmat árasztó színek árulkodhatnak temperamentumunkról. Hogy klasszikus vonalvezetésű vagy formabontó megjelenésű bútorokat választunk, megmutatják merészségünket vagy éppen hagyománytisztelő attitűdünket. Céltudatosságunk és szabálykövető vonásaink tetten érhetőek letisztult, minimalista bútoraink szigorú vonásai mentén. Az elegáns és határozott stílusú bútorok magabiztos tulajdonosról árulkodnak, akik önálló személyiségek, nem félnek döntéseket hozni és kiállnak egyéni stílusúk mellett.  Természetes anyagok vagy nemes hideg felületek

Sok apró részlet, melynek összetett rendszerre mindig személyes, egyénre jellemző képet alkot. Hallgassunk ösztönös megéréseinkre, a tárgyak, melyek hozzánk illenek soha nem hagyják, hogy szó nélkül elmenjünk mellettük. Válogassuk össze saját világunk alkotóit, teremtsünk új teret!

STANFORD – Ha a kifinomult elegancia céltudatossággal párosul
Világvárosok nagyvonalúságát hozza otthonunk a STANFORD karosszék. Karcsú megjelenése, fegyelmezett, feszes vonalvezetés a cosmopolita egyéniség magabiztos eleganciáját tükrözi.

1200x765-5

MARLON – Egy régi vágású sármőr, aki első pillantásra meggyőz stílusával
Az erős egyéniségek néha megosztóak, de biztos soha nem észrevétlenek. A markáns, kissé maszkulin stílus jegyeket magán viselő fotel, a posztmodern lakberendezését szeretők kedvenc darabja lehet.

1200x765-4B

Alkotó és alkotása – tervező: Vincent Van Guysen

Vincent Van Duysen per Poliform © Archiproducts

WALLACE – Az igazán extravagáns egyéniségeknek
Jean -Marie Massaud által tervezett lounge fotel művészi megjelenésével biztosan mindig a figyelem középpontjában lesz.

Wallace_img_85518(12)

SANTA MONICA LOUNGE és HOME – A bohokás személyiségek lételeme a kényelem
Ránézésre is nagyon kényelemes, de ha egyszer belehuppanunk biztosan nem szívesen szálunk ki a SANTA MONICA fotelekből. Formabontó, pufokás megjelenése kissé fegyelmezetlen, bohókás, örök-fiatal egyéniségre vall.santa-monica-lounge-armchair-poliform

MAD QUEEN – A nagybetűs fotel: nyugalmat sugárzó, tiszta egyéniség
Szépsége egyszerűségében rejlik. Tökéletes arányok, ívek és formák kombinációja, mely különleges kárpitválasztással egyedi megjelenést kölcsönöz a fotelnek.

Törtfehér kárpitozással romantikusan eleganciát képvisel

Poliform-fotel-Mad-Queen-Marcel-Wanders-1

Rombuszmintás, acélosan fénylő bársony felülettel, markáns stílust teremt

VENTURA – Igazi egyéniség: kicsit trükkös, játékos, de mindig stílusos
Ahogy belépünk, rögtön magára vonja a tekinteteket. Megkapó jelenség: filigrán, kecses, stílusos.

Ventura-Lounge-5