URBAN STYLE – BETONHATÁSÚ BURKOLATTAL

MEGELEVENEDŐ VÁROS

Street a Marca Corona beton hatású burkolat kollekciója, melyet a városi környezet inspirált. Az anyag, idő formálta, természetes szépségét grafikai elemekkel adták vissza a tervezők. Kőlenyomatok, természetesnek ható repedés minták.

AZ UTCA SZÍNE A KORTÁST BELSŐÉPÍTÉSZETI TÉRBEN

A gresburkolat kollekció négy betonhatású alapszínt kínál különböző tónus és felületi hatásokkal, melyet tervezők kreatív szabadsága tett igazán változatossá. A színösszeállítás páratlan értelmezése a legfrissebb URBÁN trednek.

STT_Restaurant_Silver_Zenit (1)

VÁLTOZATOS FELÜLETEK

Változatos méretű és felületű burkolatok állnak rendelkezésre kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. Választhatunk természetes, texturált, és selyemfényű felületek között. Ezen a különböző felületképzések kihangsúlyozzák a lapok egyedi esztétikai megjelenését.

Copy of lAYERS COLORS

KORTÁRS BELSŐÉPÍTÉSZETI TEREK

A nappali tér hangulata határozza meg az egész lakás stílusát, beleérte a hozzá kapcsolódó teraszokét is. Mivel a cement hatású felületek stílusos kiegészítői lehetnek egy város környezetben kialakított, hagyományos SPA-nak, és határtalan kreativitást engednek a hálószoba érzéki miliőjének kialakításában is, ezért jól illeszkednek minden otthonba.

Street-dekorok

Marca-Corona-Street-színek_

A hálószoba meleg színárnyalataitól, a fürdőszoba hideg tónusaiig: a kollekció mintái, árnyalatai és minőségi felületei átfogják és kielégítik a felmerülő igényeket.

MEGKAPÓ RÉSZLETEK

A részletgazdag grafikai tervezésnek köszönhetően, a szürke gazdag árnyalatain megjelennek a betonfelületek szépségét adó finom hajszálrepedések, kavicsnyomok, tetten érhetőek a kopás és elkoszolódás alig észrevehető hatásai.

STT_Bathroom_Silver

STT_Bathroom_Silver_P4

STT_Restaurant_Silver

STT_OutdoorRestaurant_Zenit