POLIFORM ÚJDONSÁGOK 2017

Ízelítő a 2017-es MILÁNÓI BÚTORVÁSÁRON bemutatott design  újdonságokból.

SYDNEY szófa

Tervező: Jean-Marie Massaud (2016)

Egy igazán eredeti vonalvezetésű szófa a neves tervezőtől Jean-Marie Massaud-tól, mely egyedi formájának köszönhetően semmi mással össze nem téveszthető. Kreatív keveredése a természet lágy vonalainak és a letisztult modern formáknak. Eklektikus, mint névadó városa, a multikulturális Sydney.

IMG_0004_1(0)

NEW YORK kiegészítő bútor

Tervező: Jean-Marie Massaud

Lábtartó, puff és tökéletes kiegészítő bútor szófa mellé – bármelyik céllal is esik választásunk a New York-ra, tökéletes megoldást választunk. Változatos kivitelben rendelhető, így szépen illeszkedik hotel és otthoni környezetbe egyaránt. Szépsége a részleteiben rejlik: rafinált kézzel készített díszvarrások, stílusos öntöttvas lábak.

NEW_YORK_3-copia

ILDA asztal

Tervező: Jean-Marie Massaud

Az Ilda lerakó asztalok valódi „drágakövek”, melyek az anyagok és formák alapos tanulmányozásának eredményeképpen születtek meg. Az öntőműhelyben készülő bronz lábazaton tetten érhető a gondos kézi megmunkálás személyességének nyoma.

ILDA_2-copia

MATHIEU íróasztal

Tervező: Emmanuel Gallina

Egy karcsú megjelenésű íróasztal, melynek finoman ívelt asztallapja tökéletes összhangban áll a váz elegáns, határozott vonalaival. A nemes anyagok keveréke (bőr, fa és fém) tovább erősíti a kontrasztokat. A kifinomult design megoldások mellett nem hiányzik a funkcionalitás sem, az íróasztal fiókja diszkréten rejtve marad az asztallap alatt.

MATHIEU_04

SOPHIE szék és karosszék

Tervező: Emmanuel Gallina

A sikeres és közkedvelt Gace után megérkezett a testvér, Sophie. Elegáns sziluettje emlékeztet a Grace székek formájára, méretében és arányaiban tökéletes üléskényelmet biztosít. Kecsesen ívelt kartámasz tervezése a kényelem megfogalmazódása.

Poliform_Sophie_székek

CHLOE GRUPPO NOTTE éjjeliszekrény és fiókos tároló

Tervező: Carlo Colombo

A Clohe kollekció esztétikája megfogalmaz mindent, amit a puhaságról lehet. Egy varázslatos sziget – egy kényelmes hely ahova elmenekülhetünk a napi stressz elől. A kollekció mostmár teljessé vált, valódi hálószoba rendszerré, kiegészülve éjjeli szekrénnyel és fiókos tárolóval.

CHLOE_5-copia(0)

A termékek még nen rendelhetőek, nincsenek gyártásban.

Árlista a tervek szerint a nyár folyamán lesz elérhető.