ORIGAMI plug&play elektromos radiátor

Újabb elismerésben részesült az ORIGAMI plug&play radiátor, melyet Alberto Meda tervezett a TUBES megbízására. A German Design Council 2017-ben a design radiátornak ítélte a DESIGN PLUS díjat.

origami_teaser_1500

A díjat 1983-ban alapították, összefonódásban a frankfurti ISH kiállítással, ahol helyet kapnak az a piac leginnovatívabb termékmegoldásai, szemelőt tartva a fenntartható energiagazdálkodás és hatékony technológiákat melletti elkötelezettséget.

Könnyed és szabad, mint egy pillangó, kinyitható és becsukható, mint egy paraván, meleget teremt bármely szobába vagy két részre választva a szobát, privát teret biztosít.

Tubes design radiátorok Origami

Három féle változatba elérhető:

  • A szabadon álló változat, melynek három mozgatható, hajtogatható szárnya paravánszerűen kinyitva elhatárolja a teret.
  • Falra szerelhető változat egy vagy kétszárnyas kivitelben. A pillangóhoz hasonlóan a szárnyak tetszés szerint mozgathatóak, és pozícionálhatóak a fűtési igények szerint. Az elegáns szárnyak teljesen összecsukhatóak és falhoz simítva, szabad teret biztosítanak.
  • Statikus totem változat, melyre a tervező, mint egy japán origami alkotás újraértelmezésére tekint. A radiátor három fix panele egy központi totemhez kapcsolva szoborszerűen díszíti a teret.

Tubes-Origami-design-radiátor (1)

Az moduláris fűtési technológia lehetővé teszi, hogy a radiátor panelei egyedileg kapcsolhatóak legyenek hozzá igazítva a sajátos fűtési igényekhez.

Origami ötvözi a teljesítményt és stílust. Rugalmasság, variálhatóság, mobilitás.

Tubes-Origami-design-radiátor (2)