CRYSTAL SUITE – wellness luxus üvegházban

A Dream & Charme, Olaszország luxusvendéglátásának vezető hálózata, különleges projektet indított útjára, melynek keretében exkluzív, modern stílusú üveg vendégházat tervezett az igényes, kikapcsolódásra vágyó utazók részére.

Az CRYSTAL SUITE DREAM&CHARME vendégház koncepciójának alapja az ember, a technológia, design és természet közötti egyensúly megteremtse. Közel hozni a természetet az emberhez, feloldani a határokat.

Az Üvegház a festői szépségű Monferrato dombjai között helyezkedik el, mely híres szarvasgomba termő terület, és kiváló borai, gasztronómiai kínálata révén igen népszerű az gourmet-ek  körében.  2014-ben pedig az UNESCO a vidéket a világörökség részévé nyilvánította.

A maximális kényelem megteremtéséhez a legnevesebb olasz gyártók, exkluzív termékei közül választottak a tervezők. A magas esztétikai érzékkel berendezett enteriőrök, design bútorok és kiegészítők, minden apró részletükben harmóniát sugároznak, céljuk, hogy támogassák a tökéletes kikapcsolódást, feltöltődést. Kiemelt figyelmet kapott a wellness fürdőszoba kialakítása, melyet a GESSI tervezett és rendezett be a GESSI Private Wellness kollekció termékeivel és Rettangolo Colour „világító víz” projekt névre hallgató csapteleppel. A nagy felületű üvegfalaknak köszönhetően megszűnik a “kinn vagy benn” érzés, az utazó a wellness közben is átélheti a természet megnyugtató közelségét.

Tökéletes összhangban a természettel

Szükségtelen kimenni a teraszra kávézni, a terasz szinte benn van

Kilátás ébredés után - megnyugtató természet ameddig a szem ellát

Private Wellnes by GESSI

Pihenés wellness után

Gessi fürdőszoba az első olasz luxus üveg-vendégházban

Gessi Rettangolo fal sík alatti csaptelep

Illuminated water by Line Gessi Rettangolo Colour

Visszafogott színvilág mellett tökéletesen érvényesül a természet zöldje

Harmónia és megnyugtató arányok szervezik a teret

CRYSTAL SUITE DREAM&CHARM harmónia minden részletében

CRYSTAL SUITE DREAM&CHARM