Mar Adentro Cabos – modern oázis a tengeren

Mar Adento Cabos egy hihetetlenül modern, művészi értékű építészeti alkotás a kaliforniai sziget legdélibb pontján San Jose del Cabo-ban, egy rendkívül egyedülálló természeti környezetben, a Csendes Óceán és a Mexikói sivatag által közrefogva.

A neves tervező Miguel Angel Aragones a komplexumot Medina városának metaforájaként álmodta meg, ahol a létesítmények a tenger által körbefogva, szárazföld–oázisként jelennek meg és kapcsolódnak össze.

A név „Mar Adentro”, „Belső tenger”-t jelent. Az exkluzív üdülő komplexum egy zárt, fényűző világ, mely magába foglal egy 145 szobás hotelt, 65 épületes apartman övezet, 25 villát, étteremet, fitness, SPA és rekreációs tereket, mind közvetlen tenger kapcsolattal.

POLIFORM CONTRACT profi csapata tervezte a belső terek burkolását, nyílászáróit, beépített- és mobil bútorait, a lakószobákban és a közösségi terekben egyaránt. Az összes térelem és dekoráció tökéletes összhangban áll építészeti stílussal, a koncepciót követve kizárólag természetes anyagok felhasználásával dolgoztak.

„The limit of the view is the horizont, constant and linear; only its mood changes, never its form,”

Mindenhol közel a tengerhez, érezni az illatát, érintését

Úszó házak a tenger és a sivatag között

Exkluzív bár a tenger ölelésében

Benn, és mégis kinn

Ahol a nap és sivatag találkozik

Amikor a természet a közelsége luxussá válik

Letisztult, tágas, világos terek

A tengeri horizont mindig szemellőtt marad

Egyszerre puritán és fényűző, tágas terek

Ahol csodás álmot ígér a pihenés

A horizont állandó, csak a tender hangulata változhat

Harmónia a térben

Lehető legközelebb a tengerhez