Mad sorozat – változatos elegancia

Poliform jelenleg a luxus és kiváló minőség szinonimája.

 

A tervező klasszis, Marcel Wanders által tervezett MAD ülőbútor sorozat ikonikus darabjává vált a POLIFORM kínálatának. A kozmopolita életstílus nagyvonalúsága megjelenik a székek és fotelek formavilágában, exkluzív megjelenésük, anyaghasználatúk tapinthatóvá teszi a kimagasló minőséget.

A tökéletesen megtervezett formavilágú székek és fotelek harmonikusan illeszkednek a kortárs építészeti terekbe és a klasszikus enteriőrökbe egyaránt.

A Poliform MAD bútor kollekció rendkívül változatos választási lehetőségeket kínál az otthon ülőbútorainak kiválasztásához: étkezőszékek, fotelek, lounge székek.

 

MAD DINING CHAIR ebédlőszék

Egyszerű és mégis minden részletében kifinomult, kárpitozott szék. Enyhén ívelt ülőfelületével, kényelmes megoldás minden elegáns ebédlőbe.

  Poliform-Mad-dining-chair-kárpitozott-ebédlőszék

MAD CHAIR karosszék

Harmonikus struktúrájú, folytonos vonalvezetésű, kompakt fotel, mely könnyed kiegészítője minden nappalinak vagy hálószobának.

Poliform-Mad-chair-kárpitozott-fotel-központi-fémlábbal

MAD CHAIR aszimmetrikus jobb és bal oldali kartámasszal

Poliform-Mad-chair-kárpitozott-fotel-aszimmetrikus

MAD QUEEN fotel

A MAD sorozat legklasszikusabb fotele. Alacsonyra tervezett ülőfelülete, karakteres külön kárpitozott ülőpárnás felület, puha, íves vonalvezetés hívogató látványa az otthonunknak. Exkluzív változatban rendelhető külső felületen bőr kárpitozással és belső felületen puha tapintású, szteppelt bársony kárpittal.

Poliform-Mad-QUEEN-kárpitozott-fotel-szeppelt-bársonnyal

MAD KING fotel

A MAD kollekció magas háttámlás változata a MAD KING karcsú alakjával, és aszimmetrikus megjelenésével vonzza a tekinteteket. Az opcionálisan rendelhető, jobb vagy baloldali kartámasz helyére kerülő fa lerakó asztalka egyedi, kreatív megoldás. Nehéz lenne megfelelőbb fotelt választani egy frissítő teához vagy egy lebilincselő regény olvasáshoz.

Poliform-Mad-King-kárpitozott-fotel-szeppelt-bársonnyal

MAD JOKER fotel, 2016 

A MAD gyűjtemény legújabb darabja egy modern vonalvezetésű füles fotel, a MAD JOKER. Az átgondolt formavilágú ülőbútor klasszikus társainál légiesebb, központi forgó fémlábazatával illeszkedik a kortárs belsőépítészeti terek stílusához.

Poliform-MAD-JOKER-füles-fotel

MAD CHAISE LOUNGE

Klasszikus megjelenésű és funkciójú bútordarab, a történelmi korok eleganciáját és nagyvonalúságát idézi. A fotel és a szófa között teremt átmenetet, hosszan elnyúló formája kényelmes, pihenést ígér a nap bármely szakában.

Poliform-Mad-chaise-lounge