Lumina Glam – Gondolkodj luxusban!

A FAP Ceramiche 2017-ben újabb gyöngyszemekkel egészítette ki, a már évek óta trendteremtő LUMINA kollekcióját, a Lumina GLAM fémesen fénylő burkolataival. Az innovatív kerámia lapokban ötvöződnek a kézműves hagyományok, az értékes ásványi- és nyersanyagokkal, valamint kreativitással: az eredmény egy újszerű háromdimenziós felületet, elegáns fémes csillogással.

A LACE felületek szándéka a kézzel készített szövetek tökéletlenségének reprodukálása, melyek fémes fényű megjelenésükkel egészen egyedi stílusú teret hoznak létre.

Lumina Glam Lace Silver

A NET egy szofisztikált és elegáns fonott méhsejt minta, mely megjelenésében diszkrét és tökéletesen illeszkedik a kortárs belsőépítészeti terekbe.

Fap_LuminaGlam_Net_Almond

A Lumina Glam 5 árnyalatát úgy tervezték, hogy harmonikusan kiegészítői legyenek a kortárs belsőépítészeti trendeknek.

Az Silver és a Caramel felületek tisztán fénylő fémes felületeket takarnak, míg a Pearl, a Taupe és az Almond színek a csodásan csillogó gyöngyház eltérő árnyalatait festi a falakra.

lumina_glam_colors

 

FAP Lumina Glam Net és Lace Caramel, Caramel Damasco dekor elemekkel
FAP Lumina Glam Net és Lace Caramel

FAP Lumina Glam Net Silver és Bianco Matt lapok, Silver Mosaico dekor elemekkelFAP Lumina Glam Net Silver és Bianco Matt lapok, Silver Mosaico dekor elemekkel

FAP Lumina Glam Lace Caramel
FAP Lumina Glam Lace Caramel

FAP Lumina Glam Lace Silver és Silver Cube Mosaico dekor elemekkelFAP Lumina Glam Lace Silver és Silver Cube Mosaico dekor elemekkel

FAP Lumina Glam Net Taupe Mosaico dekor elemekkelFAP Lumina Glam Net Taupe Mosaico dekor elemekkel

DEKOR FELÜLETEK
Mosaico | Mosaico Cube | Damasco
lg_caramel__R   lumina_glam_caramel_cube_II   lumina_glam_caramel_damasco