Létezik fehérebb, simább szaniter? – CataGlaze

A CATAGlaze®-nek köszönhetően a tisztaság valóban a hófehér szaniter látványát jelenti a fürdőszobában. Az innováció egy különleges, titkos recept.

A tisztaság most már egyet jelent a makulátlan sima, hófehér felületekkel, ahol a baktériumoknak és szennyeződésnek már nincs esélye a túlélésre. Egy korszakalkotó innováció a kerámiagyártás világában, mely jelentős változást hoz a kényes fürdőszobai higiéniában. Az új speciális CATAglazemázzal gyártott szaniterek minden kihívást 100%-osan teljesítenek, amit egy fürdőszobai szaniterrel szembe feltudunk állítani. Fehérebb, simább, tartósabb, higiénikusabb felületek biztosít a fürdőszobában!

CATAGlaze (3)

Az innováció egy különleges, titkos recept alapján készült máz, melynek összetétele minden eddiginél simább felületű porcelánt eredményez. A mikro milliméter nagyításban is tökéletesen homogén, sima porcelán felület mikro-repedés mentes, lehetetlenné téve bármilyen szennyeződés, korokozó megtapadását a felületen, így maximálisan antibakteriális felszínt biztosítva a fürdőszobai szaniternek.

CATAGlaze (4)

Az innovatív új máz első ránézésre és tapintásra is érezhető különbséget mutat a hagyományos mázú szaniterekhez képest:

CataGalze-elonyok

 

A különbségek a termék által kínált számos használati előnyben is megmutatkoznak:CataGalze-feher-sima

 

A gyártó hivatalos oldala: http://cataglaze.catalano.it/