A kézi gyártású cotto időtlen szépségét idézi az EMIL Ceramica KOTTO kollekciója. A hagyományos, antik égetette agyag mintázata, természetes felületi rajzolata jelenik meg a kerámia lapokon, modern színárnyalatokban. A színek megőrizték a cottora jellemző melegséget, de visszafogott lágy pasztell tanúsaikkal jól illeszkednek a kortárs belsőépítészeti terekbe.

KOTTO_keramia_szinvalasztek

A nagyméretű 80x80cm, 40x80cm és 60x60cm méretű lapok kitűnően illeszkednek a modernebb közületi terekben, éttermekbe, vendégházak közösség tereibe vagy otthonokba.

Nagymeretu-kottohatasu-burkolat-szurke

A kisebb méretű elemek 6x25cm és 12,5x25cm, akár a nagyokkal kombinálva, akár magukban változatos felületképzést tesznek lehetővé. Alkalmazhatunk hagyományos burkolási mintákat téglakötés vagy halszálka minta, vízszintesen, függőlegesen vagy 45 fokban elforgatva, de magunk is tervezhetünk egyedi felületeket.

KOTTO – AVANA 6x25cm méretben halszáka padlóburkolat és téglakötésű falburkolat

kottohatasu-burkolat-halszalka-mintaval

KOTTO – Terra felület 12,5x25cm méretben

Kotto_burkolat_hagyomanyos_burkolasi_mintaval

RENDELHETŐ MÉRETEK:

KOTTO_keramia_meretek

RENDELHETŐ FELÜLETEK:
Matt

Az egyedi, kézzel készített cementlapok mintázata és hangulata jelenik meg a meleg szürke árnyalatokban készülő. Stílusos kiegészítője lehet a Kotto lapokkal burkolt fürdőszobáknak és konyháknak.

KOTTO_dekor-burkola_cementhatású_lapok

KOTTO_dekor-burkolat_cementhatású_lapok_furdoszoba_betonszurke

kerdojel-1 Mit jelent a cotto? Égetett antik agyag burkolatot, mely elsősorban a mediterrán vidékeken (Olaszország és Franciaország) jellemző, és még ma is megtalálható autentikus falusi házakban vagy éttermekben. Az eredeti agyag tégla felülete porózusabb így rendszeres kezelést, impregnálást igényel. Meleg hatását jellemző téglavörös-barnás színének és rusztikus felületének köszönheti.