KIZÖLDÜLT A FÜRDŐSZOBA

A várva várt tavasz egyik üdítő jellemzője a természet kizöldülése. Frissességet, energiát sugároz, élettel tölt fel minket és minden árnyalatában  harmóniát közvetít.

Erőteljes és üde zöld, a búja növényzet életteli karaktere érződik rajta. A Gessi Cono kollekciójának különleges állómosdója és kádja rendelhető bi-color kívül zöld – belül fehér felületben is.

Gessi_Cono_kollekció-baltexhome

A tavaszi zöld egy újabb árnyalata jelenik meg a TUBES fürdőszobai radiátorokon. A kissé tompa levél-zöld önmagában nem túl harsány, de radiátorokon mégis meglepő és meghatározó színe lesz a lakásnak.

Tubes AGORA falra szerelt radiátor és a Red Dot Design díj nyertes, Origami szabadon álló elektromos radiátor.

tubes_fürdőszobai_radiátor

A színek és felületek művészi megközelítése a Mutina tervezői számára alapkoncepció. Minden alkalommal elemeire bontják és újra értelmezik a geometria formákat. A zöld véletlenszerű színárnyalatai mozgalmassá teszik a felületet.

Mutina TEX Olive falburkolat, tervező: Raw Edges

mutina_tex_design_radiátor

Egy visszafogott színkoncepcióban akár a pasztell tónusú olívazöld is lehet meghatározó elem. Az Ideagroup Dogma fürdőszobabútora aszimmetrikus elrendezése dacára  is harmóniát és nyugalmat áraszt.

Dogma függesztett fürdőszobai bútor, színre festett beépített üvegmosdóval.

Ideagroup_dogma_fürdőszobabútor

dogma-d12-1-aqua-ideagroup-1024x638

 

Az elmúlt években sokszor láthattuk divat-magazinok oldalain  a menta zöld halvány árnyalatait. A lakberendezésbe és burkolattervezésbe a divattrendek lassabban gyűrűznek be, de az igazán markáns irányzatok megjelennek itt is.  A FAP Color Line gres porcelán burkolat kollekció a menta egészen üde, hamvas árnyalatát választotta színei közé.

FAP Line kollekció Salvia color

Immagini 1891

FAP Color Line – Watercolor dekor falburkolat
Fap_ColorLine_Beige_A3

Markánsabb választás az Atlas Concorde Arkshade kollekciójának a zöld színe, mely a GEMSTONE, azaz drágakő nevet kapta. Sötét tónusú, mély szín kontrasztot alkot a fehér falakkal.

AtlasConcorde_Arkshade_003_02_Gemstone-White

AtlasConcorde_Arkshade_007_03_Gemstone-MosaicoSail