GESSI: TALÁLD MEG A STÍLUSOD!

MINIMALISTA | RETTANGOLO

TANULMÁNY A MINIMALIZMUSRÓL

A szögletes vonalvezetés letisztult szépsége emelte a Rettangolo csaptelep kollekciót a design ikonok sorába. A Gessi ezen kollekciójával a minimalista stílus helyett kapott a fürdőszaba designban is. Elegáns, geometrikus formák, melyekről korábban senki még csak álmodni sem mert, és melyek népszerűsége azóta is töretlen.

.

Rettangolo csaptelepek

FORMA, AMELY DESIGN IKONNÁ VÁLT

KIFINOMULT | RETTANGOLO K

AZ IKON ÚJ MŰVÉSZI FORMÁBAN

A nagyszerű formavilágú Rettangolo K megmutatja, hogy lehet egy design ikont új művészeti alkotássá emelni. Miután az eredeti Rettangolo vonalvezetését, egy bátor metszéssel újraformálták, egy elegáns, filigránabb “K” alakot nyertek. Az új sziluett részleteiben harmónia és tökéletesség lakozik.

MODERN | GOCCIA

INNOVATÍV DESIGN A NAPPALIBAN

A GOCCIA egy forradalmian új formavilágú berendezési tárgy, melynek innovatív dizájnját a víz változékony, cseppfolyós természete ihletett. Funkcionalitás és esztétika briliáns találkozása, mely új lehetőségeket nyújt a kreatív belsőépítészeti koncepcióknak.

KLASSZIKUS | ELEGANZA

IDŐTLEN ELEGANCIA

Egy leheletnyi elegancia a fürdőszobában, szebbé és könnyedebbé varázsolhatja az életet, gazdagabbá teszi a hétköznapokat, és növeli a wellness élményt. A csaptelepek kifinomult vonalvezetése időtlen esztétikai formákat alkot.

KORTÁRS | CONO

MŰVÉSZI FÚZIÓ

A CONO újszerű alakja, az építészeti design és a természetes formák unikális keveredéséből adódik. A tökéletes arányok, és a tiszta formák harmóniát visznek az innovatív belsőépítészeti terekbe.

 

MŰVÉSZI | EQULIBRIO

MEDITATÍV FILOZÓFIA

Művészet és filozófia különleges találkozása. A kollekciót a csöndes folyású víz ihlette, mely képes az erős követ is lassan átformálni. A csaptelepen megjelenő valódi kő, egyedi alakja és rajzolata, egyszeri és megismételhetetlen megjelenést biztosít.