GESSI Cono – Keleti természeti könyezet ihlette

A Gessi célja, hogy közel hozza a természetet és az építészetet az emberek miden napi szokásaiban. A fürdőszobát nem egyszerűen egy helyiségnek tekinti, melyben feltöltődünk és relaxálunk, hanem egy menedéknek, ahol a fárasztó hétköznapokon is, harmonikus természeti környezetben merülhetünk.

“Gessi the private wellness company”
Gessi-Cono-csaptelepek-és-szaniterek (4)

Cono24

A Gessi, hogy megtalálja a természet és az építészet tökéletes fúzióját Dél-Ázsiában végzett kutatásokat, ahol az ősi természeti kultúra a mindennapokban él. Tervezők és gyártástechnológiai szakemberek együttes munkája nyomán sikerült a megismert természeti formákat és hagyományos anyagokat egy különleges kortárs bútor kompozícióvá formálni.

Private wellness zuhany rendszer, esőztetővel, kézi zuhannyal
Gessi-Cono-csaptelepek-és-szaniterek (1)

A tervező Prospero Rasulo a buja növényzeten átszűrődő fényben kúp alakú építményeket pillantott meg, melyek végül a CONO kollekció ihletői lettek.

A CONO minimalizmus és költészet közötti törékeny egyensúly megfogalmazása. Ötvözi az organikus és a geometrikus formákat, a természet ihlette, nyugalmat árasztó keleti formakultúrát, az áramvonalas, modern nyugati designt.

Cono álló mosdókagyló, különleges függesztett mennyezeti csapteleppel
Gessi-Cono-álló-mosdó-és-lerakószatal

A GESSI wellness-ről alkotott filozófiájában nemcsak a stílusra, a megjelentére helyezi a hangsúlyt, sokkal inkább az emberek mindennapi életminőségének javítására. Ezért áll a figyelem központjában az „etikus” design, korszerű technológiák alkalmazása, környezet kímélő anyagok használata, melyek nem terhelik meg a környezetet.

Cono szabadon álló fürdőkád, álló kédtültővel, fehér és kiwi zöld kivitelben
Gessi-Cono-csaptelepek-és-szaniterek (3)

Cono függesztett WC és bidé, fehér lerakóasztallal. Falra szerelhető törülközőtartó és szappantartó.
Gessi-Cono-szaniterek-wc-bidé

Cono21